O Nama

Dragi gosti,

 

Uzbuđeni smo što vam možemo ponuditi naših 11 novih, modernih i sa ukusom opremljenih studija, savršene za sve naše drage goste koji žele da se opuste i uživaju u najlepšoj banji Srbije.

Smešteni u centru Vrnjačke Banje, par minuta hoda od pešačke zone, naši studiji pružaju izuzetnu lokaciju za istraživanje grada, banjskih atrakcija, znamenitosti našeg grada, šetnju po banjskim parkovima ili uživanje u lokalnim restoranima i kafićima, privatnim i gradskim bazenima, spa i wellness centrima.

Svi naši studiji, različitih kapaciteta, su moderno dizajnirani i opremljeni sa pažnjom, kako bi vam pružili najbolji mogući boravak, ugodnost i komfor.

Svaki studio vam nudi privatnost i prostor za opuštanje, sa udobnim krevetima, funkcionalnim kupatilima i potpuno opremljenim čajnim kuhinjama.

Većina naših studija poseduje francuske krevete, sofe na razvlačenje  i sve ostalo što vam je potrebno za vaš savršen odmor i udoban san.

Bilo da ste u Vrnjačkoj Banji zbog odmora ili poslovnih obaveza, ljubazno osoblje će se pobrinuti za sve vaše potrebe i učiniti vaš odmor nezaboravnim.

 

Dobro došli!

 

 Apartmani Vrnjacka Banja

Lokacija

Kontaktirajte nas